NCK · KOOKAI

  CLIENT

  NCK, S.A. és la filial del grup francès NAFNAFChevignon. Pertanyent a Vivarte, grup que reparteix les seves activitats en el vestir i el calçat. NCK comercialitza a Espanya i Portugal les marques NAFNAF i Kookaï, Chevignon i les marques infantils NAFNAF ENFANT i Chevignon KIDS.

  PROJECTE

  UI / UX d’una eina B2B dissenyada i desenvolupada exclusivament per a la marca. Es planteja un disseny net i actual amb una interfície d’usuari pensada per a facilitar la compra venda del producte de la distribuïdora als punts de venda.

  CLIENT

  NCK,S.A. is a subsidiary of the French group NAFNAFCHEVIGNON. VIVARTE belonging to a group that distributes its activities in the clothing and footwear. NCK marketed in Spain and Portugal and KOOKAÏ NAFNAF, CHEVIGNON and NAFNAF ENFANT CHEVIGNON KIDS.

  PROJECT

  UI / UX of a B2B tool designed and developed exclusively for the brand. It presents a clean and modern design with a user interface designed to facilitate the purchase of sale of the product from the distributor to stores.

  CLIENTE

  NCK, S.A. es la filial del grupo francés NAFNAF-CHEVIGNON. Perteneciente a VIVARTE, grupo que reparte sus actividades en el vestir y el calzado. NCK comercializa en España y Portugal las marcas NAFNAF y KOOKAÏ,  CHEVIGNON, NAFNAF ENFANT y CHEVIGNON KIDS.

  PROYECTO

  UI / UX de una herramienta B2B diseñada y desarrollada exclusivamente para la marca. Se plantea un diseño limpio y actual con una interfaz de usuario pensada para facilitar la compra venta del producto de la distribuidora a los puntos de venta.

   

  Website: btb.nck.es